Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2 órája

Szívós Jaminát tört meg a listavezető

A hétvégi Kolbászfesztivált nem szívesen hagyják ki a békéscsabai klubok játékosai, évről-évre emiatt is térnek ki attól az aktuális bajnoki mérkőzésükkel. Az Előre II. és a Jamina SE már csütörtök este letudta a 11. fordulót. A listavezető nehezen tört meg a feszesen védekező erzsébethelyieket.

Bakulya Mihály

Az itt az ajkaiakkal küzdő Kuzma Hunor (lilában) szerezte az előrések első találatát. Archív fotó: Jenei Péter

Jakab Péter: – Jelentős fölényben játszottunk, ennek ellenére kevés gólt tudtunk szerezni a szívósan és fegyelmezetten védekező jaminai csapat ellen.
Mazán Zoltán: – Kihoztuk a mérkőzésből, amit csak lehetett. Megpróbáltunk zártan védekezni, ami sikerült, de kilencven percet ekkora presszíó alatt nehéz végig bírni. Ettől függetlenül voltak szép momentumaink, valamennyi játékosunk dicséretet érdemel a hozzáállásáért.

Békéscsaba 1912 Előre II.–Jamina SE 2–0 (1–0)

Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 60 néző. Vezette: Borók Dániel.
Békéscsaba II.: Tóth P. – Borbély, Kuzma (Komáromi), Pelles (Pusztai), Marik (Ilyés B.), Pusztai A., Kővári, Viczián, Babinyecz, Tóth B. (Maronyai), Hulicsár (Mágocsi). Edző: Jakab Péter, Marik László.
Jamina: Démusz – Horváth M., Murvai (Leszkó), Nagy L., Szaszák, Bozsó (Dankó), Kurta, Mazán (Bereczki), Zsuzsa (Hoffmann), Sebők (Lipták-Pikó), Bencsik. Edző: Mazán Zoltán.
Gólszerző: Kuzma (45.), Pelles (69.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában