Tenisz

3 órája

Jöhet a másik csoportgyőztes

Miközben a TSZSK Gyula OB II.-es férfi csapata sikeres osztályozón kiharcolta az osztályváltást, párhuzamosan a lányok is jó úton járnak e felé.

Bakulya Mihály

Az OB I.-ben érdekelt hölgykoszorú hétvégén fontos rangadót nyert a debreceni egyetemistákkal szemben, ezzel első helyen zárta a bajnokságot. A lányok a folytatásban a másik csoportban legjobbnak bizonyuló PG Tenisz és Sport Club Egyesület csapata ellen játszhatnak a Szuperligába jutásért.

tenisz, csapatbajnokság
A gyulai női csapatra amolyan bajnoki döntő vár az osztályváltás érdekében

TSZSK Gyula–DEAC 5:2

OB I.-es női csapatbajnoki tenisz-mérkőzés, Gyula. Gyulai győztesek: Buccholcz Bora Gizella (2.), Barta-Rohonyi Réka Ivett (3.), Csernus Tímea Csenge (5.), valamint a Kovács Hédi, Csernus Tímea Csenge (1.), és a Buccholcz Bora Gizella, Barta-Rohonyi Réka Ivett (2.) páros.

További eredmény: DEAC–Fortuna SE 7:0.

A bajnokság állása: 1. Gyula 8 pont (23-5, 4 mérk.), 2. DEAC 8 (25:10, 5), 3. Muskétás TC 4 (11:17, 4), 4. Mini GarRose II. 2 (16:12, 4), 5. Fortuna SE 0 (2:26, 4).


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában