Gazdaság

2012.03.04. 18:16

Harmadik díjat nyert Békéscsaba az Utazás 2012 kiállításon

Békéscsaba város standjának egyedi programjai és kommunikációja bronzérmet nyert a Hungexpo Zrt. által idén is meghirdetett attrakciós versenyen

BEOL

A szakvásárt övező kampány különleges, egyedi eszközöket is felvonultatott. A beharangozó szakasz egy egyedi vírus-videó sorozatra épült, melynek arca, Faragó „Topy” András színművész, alias „Békés Csaba titkos ügynök” volt. A filmek közterületi promóció során készültek el: a főváros utcáin több napon át „hódítottak” Békéscsaba finomságai, amelyek a város standjánál is várták a látogatókat.

„Békés Csaba” kalandjai az Utazás Kiállítás A pavilon 312/A standján, illetve a vásár területén folytatódtak Faragó „Topy”-val, aki házigazdaként várta az érdeklődőket - tájékoztatott a kommunikációért felelős ügynökség.

A kiállítóknak megrendezett "legjobb attrakció" verseny győztese a Lastminuteszalloda.hu lett, amely az elmúlt időszak zenei felfedezettjeit vitte el a látogatóknak. A második helyen Paks végzett tematikus napi programjaival, a harmadik helyen pedig Békéscsaba a kolbászkülönlegességeivel - közölte a Hungexpo sajtóosztálya.

bronzérmet nyert a Hungexpo Zrt. által idén is meghirdetett attrakciós versenyen -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!