Kék hírek, bulvár

2014.05.09. 10:39

Mozgáskorlátozott férfira támadtak

Mozgásában korlátozott férfit bántalmaztak Orosházán. Először pénzt kértek tőle, majd elvették a mobiltelefonját. A gyanúsítottakat a rendőrség őrizetbe vette.

BEOL

Orosházán áprilisban két ismeretlen az utcán rátámadt egy férfira. Hazafelé gyalogolt, amikor először csak megszólították és pénzt kértek tőle. Közölte, hogy nincs pénz nála, mire a férfi és a nő elmentek. Nem sokkal később azonban az egyébként nehézkesen járó, mozgásában korlátozott férfi felfigyelt arra, hogy követik, majd utol is érik. Ismét pénzt kértek tőle, de ugyanazt a választ kapták. Ekkor az ismeretlenek szidalmazni kezdték, majd ellökték és elvették a mobiltelefonját, amit miközben távoztak, ledobtak a földre.

Az Orosházi Rendőrkapitányság május 8-án őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és nőt. A 22 éves orosházi Cs. E. és a 19 éves szintén orosházi K. E. ellen a rendőrkapitányság bűnügyi osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!