Közélet

2013.05.12. 17:44

Főorvost és szakasszisztenst díjazott a KÉSZ

Címkék#Békés

Idén dr. Vladár János szülész-nőgyógyász főorvos és Nagy Mihályné Molnár Ilona nyugalmazott radiológiai szakasszisztens munkásságát ismerték el a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége békési szervezete által létrehozott, az önkormányzat ügyrendi, lakásügyi, egészségügyi és szociális bizottságával közösen átadott Sursum Corda („Emeljétek fel a szíveteket!”) díjat.

BEOL

Dr. Pálmai Tamás, a KÉSZ képviselője lapunknak elmondta, az elismeréssel immáron hatodik éve helyi egészségügyi és szociális területen dolgozó szakemberek munkásságát ismerik el.

Dr. Vladár János méltatását dr. Csiby Miklós mondta el, kiemelve fogékonyságát, emberségét, szorgalmát és az új tudományos ismeretek gyors gyakorlati alkalmazását.

A Nagy Mihályné Molnár Ilona laudációját elmondó dr. Rácz László a szakember nagy munkabírását, precizitását és az új iránti fogékonyságát méltatta. A rendezvényen meghívottként fellépett Bagoly László, illetve kollégái, tanítványai, valamint Kelemen Orsolya és Kovács Csilla.  P. G.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!