Eredmények

2024.07.13. 20:32

Orbán Viktor: 10 nap alatt a föld körül (videó)

A magyar kormányfő arról posztolt videót közösségi oldalán, hogy az elmúlt időszakban mely országokban tárgyalt annak érdekében, hogy az orosz-ukrán háború mielőbb befejeződjön.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Joe Biden amerikai elnök és Jens Stoltenberg NATO-fõtitkár fogadja a NATO washingtoni csúcstalálkozójának ülésére érkezõ Orbán Viktor miniszterelnököt 2024. július 10-én

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI

Fotó: Fischer Zoltán

Orbán Viktor egy rövid videóban foglalta össze, mely országokban tárgyalt az orosz–ukrán háborút lezáró békéről. A kormányfő Ukrajnában járt Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknél, majd Moszkvába utazott Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz. Nem sokkal később Pekingbe látogatott, ahol Hszi Csin-ping kínai államfővel ült tárgyalóasztalhoz. Végül pedig az Egyesült Államok fővárosába, Washington DC-be utazott, ahol a NATO-csúcson vett részt. A miniszterelnök a csúcstalálkozó alatt több kétoldalú egyeztetésen is részt vett. Végül pedig Donald Trumppal is találkozott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában