Hirdetés

2024.07.17. 08:02

A plazmaadás terén nincs nyári szünet!

Hogy miért? Ezen a nyáron minden 18 év feletti diáknak plusz 2000 forintos juttatást adunk plazmaadásonként.

PR cikk

Maxold ki a plazmaadást, így havonta több mint 80.000 Ft-ot is haza tudsz vinni.

Mutasd fel érvényes diákigazolványodat, és legyen az idei év a legjobb nyarad!

De ez még nem minden! Extrázz minden 5. plazmaadásod után!

Mostantól minden 5. plazmaadásnál extra 5.000 Ft kifizetésben részesül minden plazmaadó hős. A hűségjutalom szintjét így akár havonta teljesítheted, ráadásul egyéb akciónkkal is halmozhatod.  

Kalkulálj júliusban kiemelkedő juttatásainkkal, az alap kifizetésen felül!

Júliusban minden plazmaadó, aki minimum két plazmaadást teljesít a hónapban, bebiztosítja magának augusztusra, hogy az első öt plazmaadása fixen 15.000 Ft kifizetést jelentsen. Az akció mindenkire érvényes, aki újként csatlakozik az életmentő hősök táborához, és azokra is, akik már régóta hűségesen viselik a plazmaadó hős titulust.

A hónapban minden szombaton hosszított nyitvatartással várjuk a plazmaadókat 7:00 és 18:30 között, július első és utolsó vasárnapja pedig Hősök napja, ami plusz 2000 Ft juttatást jelent azok számára akik ezeken a napokon látogatnak el centrumunkba 7:00 és 16:00 óra között.

Nyereményjáték és meglepetések tárháza is várja egész júliusban a centerbe látogatókat.  

Vár a szerencse széf! 
Júliusban minden plazmaadásod után húzhatsz egy kódot az urnából, és ha Te vagy a szerencsés, kóddal nyitható széfünk kinyílik.  

A jutalom: készpénz! Nem is kevés, hiszen az 50.000 Forintról induló nyeremény összege naponta 2.000 Forinttal nő. Amíg egy szerencsés ki nem húzza a jó kódot.

Ráadásul, ha július 22-28. között látogatsz el centrumunkba, és a héten legalább egy sikeres plazmaadást teljesítesz, megnyerheted a nyár egyik legjobb partikellékét, egy kerti grill sütőt.

További részletek: www.plazmacenter.hu 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában