Hirdetés

2 órája

Új színfolt a vendéglátásban: Rudnyánszky Étterem

Legyünk stílusosak, amilyen ez a hely Tótkomlóson: a Rudnyánszky Étterem. Fogalmazzunk is stílusosan: egyre többen "ízlelgetik" e nevet és egyre többen betérnek vendégként a júliusi nyitás óta. A környékről is sokan érkeznek és elégedetten távoznak. A Rudnyánszky név a vendéglátás megkerülhetetlen szereplőjévé vált.

PR cikk

A tótkomlósiak impozáns, letisztult formákkal és igényességgel kialakított új éttermét az innováció, a minőség és a vendégközpontúság jellemzi.

Vendégcsalogató a közeg, a hely megálmodói a modern megjelenés mellé kínálnak és garantálnak minőségi alapanyagok felhasználásával ételeket esztétikus tálalással, udvarias, gyors és figyelmes kiszolgálással. A siker titka ebben is mérhető, ám az a legfontosabb, hogy a Rudnyánszky Étterem híre és kínálata eljusson a vendégekhez. Az online jelenlét is kulcsfontosságú, a digitalizált világ megkerülhetetlen szereplője életüknek. Ám az sem utolsó szempont, ahogy a vendégek egymásnak ajánlják a tótkomlósi vendéglátó egységet. Miután kipróbálták az éttermet és az ételeket megkóstolták, az ismerőseik, családjuk és barátaik körében személyes tapasztalataik megosztásával népszerűsítik ezt a kiváló helyet.

Ennek is szívből örülünk és köszönjük, hogy bennünket választanak. Csapatunknak jól esik minden visszajelzés és a visszatérő vendégek jelenléte.

– ezt már a Rudnyánszky üzletvezetője, Albert László mondta miközben körbevezetett az éttermükben ahol 13 fős kollektíva dolgozik azért minden nap, hogy a konyhaművészetek világában és a vendéglátásban megszerezett szakmai tapasztalataikat a Rudnyánszky Étterembe betérő vendégekkel megoszthassák.

Éttermünk a mindennapokban olyan a'la carte ételeket kínál, amelyek minden vendég számára változatosak. Étlapunkat kézműves hamburgerekkel, gyermekeknek való ételekkel, sültes tálakkal tesszük színesebbé így a legfiatalabbaktól kezdve az idősebb korosztályig mindenki talál magának megfelelőt. Emellett a hétköznapokban ebédidőben napi menüvel is várjuk kedves vendégeinket. Igyekszünk sokszínű igényt kielégíteni egészen a házias ízvilágot kedvelőktől kezdve,  a modern és a különleges ízekre fogékony vendégekre is gondolva, hiszen szeretik az újdonságokat és az egyedi ízeket.

Az innovatív ételekkel és ételkészítési technikákkal a vendégek pedig elégedetten nyugtázhatják: a Rudnyánszky Étterembe érdemes betérni máskor is.

Kiváló ízek – impozáns környezet – gyors kiszolgálás

S ha már mi is betértünk, kíváncsiak voltunk a névválasztásra: miért Rudnyánszky? Persze a helyiek sejtik, értik... Hiszen egykoron Rudnyánszky József báró telepített ide 80 tót családot – az ő emléke előtti tisztelgés ez a tulajdonosok részéről.

Tótkomlósról és a környező településekről egyre többen keresik fel az új éttermet. A kíváncsiság nagy úr! Pláne, ha még ismerősökkel, sőt híres emberekkel is összefuthatnak... Nyári vidéki turnéjukon erre jártak aTankcsapda zenészei, Curtis és csapata, Terecskei Rita és a Zanzibár zenekar, a Balkan Fanatik... és elégedetten távoztak a finom ételek és italok elfogyasztása után.

A visszajelzések pozitívak, exkluzív éttermünk a galériával kiegészülve összesen 60-70 fő befogadására alkalmas. Családias a légkör, aki szeretné ezt megtapasztalni, hétfőtől csütörtökig 11:00 és 21:00 óra között, hétvégén pedig péntektől vasárnapig 11:00 és 22:00 óra közötti nyitva tartással várjuk szeretettel. Asztalfoglalás ajánlott, hiszen az étterem iránti érdeklődés napról-napra csak növekszik.

Kínálunk majd különlegességeket a közelgő Márton napra is: a liba elkerülhetetlen alapanyagunk lesz! Hamarosan frissül étlapunk, hogy a következő időszakra is tudjunk újat mutatni a Rudnyánszky Étterem vendégei számára.

Minden kedves vendégünket kiváló ízekkel, szeretettel várunk!

További információ: 
facebook.com/rudnyanszky

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában