választás 2018

2018.04.09. 06:19

Békés megyei Jobbik: többet vártunk, de dolgozunk tovább

Földesi Mihály, a Jobbik megyei elnöke elmondta, tisztességgel végigküzdötték a kampányt mind a négy Békés megyei választókerületben.

Ny. L.

– Többet vártunk, de dolgozunk tovább – hangsúlyozta az elnök. – A választópolgárok így döntöttek, ezt tudomásul kell venni, tiszteletben kell tartani. Nagy számban mentek el az emberek voksolni, ami pozitívum. A választási eredmények alapján a Jobbik Békés megyében négy második helyet szerzett a négy egyéni választókerületben, ami csalódás, mert legalább két győzelmet reméltünk. Az sem vigasztal bennünket itt, Békés megyében, hogy a négy második hellyel az országos átlag felett szerepeltünk.

A csalódás érződött a Jobbik szimpatizánsainál is az eredményvárón a békéscsabai Király vendéglőben. Többen elmondták, bárhogy is szépítenék, ez egy vereség, amit ki kell heverni. Aztán újult erővel nekikezdeni a következő ciklusnak. Nem feledve azt sem, hogy fel kell készülniük a jövő évi önkormányzati választásra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!