Kék hírek, bulvár

2008.11.19. 15:13

Ki ismeri fel az atm-robbantók motorját?

Megtalálták a békésszentandrási atm-robbantók motorját - tájékoztatta lapunkat a rendőrség. Az ügyben a lakosság segítségét kérik, aki a leghasznosabb információt nyújtja, háromszázezer forintot kaphat.

BEOL

Mint arról korábban részletesen írtunk 2008. november 11-én a Békésszentandráson ismeretlenek a Coop élelmiszerbolt utcafronti részén elhelyezett pénzkiadó-automatát felrobbantották, majd az abban elhelyezett készpénzt magukhoz vitték. A tettesek a képen látható motorkerékpárral menekültek el a helyszínről, melyet később megtaláltak a rendőrök.

[caption id="" align="aligncenter" width="550"] Ki ismeri meg a motort?
[/caption]

A rendőrség a lakosság segítségét kéri: aki a bűncselekménnyel, annak elkövetőivel vagy a képen látható motorkerékpárral kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen vagy telefonon a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon (tel: 66-523-700), illetve a 107-es vagy 112-es segélyhívó számon. 

 A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300 ezer forint díjat tűzött ki annak a részére, aki a pénzkiadó-automata felrobbantásában közreműködő személy felderítését eredményező, bizonyító erejű információt hoz a rendőrség tudomására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!