Digitália

2 órája

Megfizethető árú csúcsmobil lett az új Samsung S 24 FE

Még többen használhatják a Galaxy S24 széria újításait, köztük a mesterséges intelligenciával támogatott fényképezést, a csúcsteljesítményt és további Galaxy AI funkciókat.

MW

Forrás: Samsung

A Galaxy S24 FE AI-alapú ProVisual motorral és a Galaxy AI Fotósegéd által támogatott, továbbfejlesztett kamerabeállítási opciókkal rendelkezik. A 6,7 colos Dinamikus Amoled 2X kijelzőnek, a hosszú élettartamú 4700 mAh-s akkumulátornak, valamint a nagy teljesítményű Exynos 2400e szériájú lapkakészletnek köszönhetően ideális gamingeszköz lehet útközben is. A Galaxy S24 FE Galaxy AI szolgáltatásokat, valamint könnyed csatlakoztathatóságot kínál az ökoszisztémához.

A gyártó azt ígéri, az S24 FE-vel bárki könnyedén lenyűgöző fényképeket és videókat készíthet. A kamerarendszer egy 50 megapixeles nagylátószögű objektívvel, valamint egy 8 megapixeles teleobjektívvel rendelkezik háromszoros optikai zoommal, mindkettőt optikai képstabilizátor (OIS) támogatja. Harmadik hátlapi kamerája 12 megapixeles ultraszéles lencsével felszerelt, előlapján 10 megapixeles szelfikamera található.

A kamerarendszer képességeit tovább fokozza a Samsung dinamikus ProVisual motor technológiája, amely a mesterséges intelligencia segítségével magasabb szintre emeli a képminőséget. A ProVisual motor az FE széria történetében az S24 FE készüléken válik először elérhetővé, továbbfejlesztett technológiája pedig olyan AI algoritmusokat kínál, amelyekkel lélegzetelállító részletességet és rendkívül gazdag textúrákat jeleníthetnek meg a felhasználók:
   • A Nightography, éjszakai felvételek funkció AI képjelfeldolgozással (ISP) javít a gyenge fényviszonyokon, hogy a felhasználó gyönyörű éjszakai portrékat készíthessen.
   • A széleslátószögű kamera 50 megapixeles Adaptív pixelérzékelőjével együttműködve a háromszoros optikai zoom mellett kétszeres nagyításnál is optikai minőségű teljesítményt nyújt. Az AI Zoom a digitális zoomhosszok közötti intervallumokban is továbbfejlesztett képminőséget kínál.
   • A Tárgyfelismerő rendszer a jelenetek felismeréséhez és a színek optimalizáláshoz Super HDR-ben (szuper nagy dinamikus tartományban) biztosít élénk és élethű fényképeket és videókat.

A szerkesztések során a Fotósegéd funkciói kelthetik életre a felhasználók ötleteit. A Galaxy S24 széria bevezetésével a Galaxy AI kiemelkedő szerepet tölt be a képek szerkesztésében és a kreativitás kibontakoztatásában:
   • A Generatív szerkesztés a tárgyak mozgatásával és eltávolításával újraalkothatja a környezetet, nagyobb kreatív szabadságot biztosítva.
   • A Portréstúdió rajzfilmek, képregények, akvarellek vagy vázlatok mintájára alkotja újra a szelfiket, hogy az online profilok még hangulatosabbá válhassanak.
   • A Szerkesztési javaslatokkal egy gombnyomással, gyorsan eltávolíthatóak olyan bosszantó hibák, mint például a tükröződés.
   • Az Azonnali lassú felvétel életünk legfontosabb eseményeinek minden egyes pillanatát megörökíthetjük.

A nagy teljesítményű Exynos 2400e lapkakészlet kompromisszummentes játékélményt kínálhat, hiszen olyan elsőrangú funkciókkal is kompatibilis, mint a Ray Tracing (sugárkövetés). A sebességet és hatékonyságot előtérbe helyező világban a Galaxy S24 FE számos kulcsfontosságú funkciót alkalmaz, hogy az élvonalban maradjon:
   • Az 1,1-szer nagyobb Párakamrának köszönhetően hatékonyabban hűt, így az eszköz hosszabb ideig biztosíthatja a csúcsteljesítményt.
   • A nagyobb, 4700 mAh-s akkumulátor a gondtalan maratoni játékmenetekről gondoskodhat.
   • Az FE széria történetében valaha alkalmazott legnagyobb, 6,7 colos adaptív Dinamikus Amoled 2X kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciával kínál zökkenőmentes és lenyűgöző látványt.
   • A kültéri láthatóságjavító Vision Booster a színeket és a kontrasztot optimalizálja a kristálytiszta és kényelmes gaming élményért, még napfényes környezetben is.

Zökkenőmentes AI élmények

A Galaxy S24 FE fejlett AI-élményt kínál, mint a Galaxy S24 széria is. A produktivitás fokozására, a kommunikáció egyszerűsítésére és a csatlakoztathatóság kibővítésére tervezett mesterségesintelligencia-funkciók az S24 FE-n új lehetőségeket nyithatnak:
   • A Bekarikázással keresés a Google-lel a felhasználók kíváncsiságára forradalmi könnyedséggel felel azáltal, hogy azonnali keresési eredményeket kínál a Kezdőképernyő gomb megnyomásával és egy körszerű mozdulattal.
   • A Tolmács – offline állapotban is – azonnal lefordítja a személyes beszélgetéseket, előadásokat vagy prezentációkat.
   • Az Élő fordítás a telefonhívások során lebonthatja a kommunikációs akadályokat, és mostantól számos népszerű, harmadik féltől származó alkalmazással is kompatibilis.
   • A Samsung Billentyűzeten elérhető Szerző funkció egyszerű kulcsszavak alapján javasolt szöveget generál az e-mailekhez és a támogatott közösségimédia-alkalmazásokhoz.
   • A Jegyzetsegéd a jegyzetelés folyamatát egyszerűsítheti le, és automatizálja a formázási és fordítási műveleteket. A Samsung Notes alkalmazásban közvetlenül elérhető a hangfelvételek átírása, fordítása és összegzése. A PDF fájlokban szereplő szövegek is lefordíthatók és felülírhatók a PDF Átfedéses fordítással.

Az S24 széria fenntartható formatervezési hagyományát folytatva a Galaxy S24 FE hét generációs operációs rendszerfrissítést és 7 évnyi biztonsági frissítést kínál, és 100 százalékban újrahasznosított papírból készült dobozban kerül forgalomba. A 8GB RAM-mal érkező készülék 128 GB-os változata 299 990 forintos, 256 GB változata pedig 329 990 forintos áron lesz megvásárolható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!