Foci Eb

2024.07.02. 10:58

Így értékelték a csabaiak a magyar válogatott teljesítményét – videóval

Megkérdeztünk néhány csabait, hogyan vélekedik a nemzeti tizenegy németországi szerepléséről, egyúttal arra is kíváncsiak voltunk, szerintük maradjon-e a kispadon Marco Rossi.

Vincze Attila

Mint ismert, ugyan a magyar válogatott a skótok elleni utolsó csoportmérkőzését megnyerte, pár nappal később azonban eldőlt, hogy mégsem jut tovább a torna egyenes kieséses szakaszába. Jóllehet a három évvel ezelőtti Eb-n sem ért el jobb eredményt a gárda, most sokak ezt mégis másképp élik meg.

válogatott, Foci Eb 2024
Köböl Ilona is követte a magyar válogatott meccseit. Fotó: Beol.hu


„Erős országok ellen játszottunk, jók ugyanis a svájciak, a németek meg főleg, szerintem nem voltunk rosszak, Skócia ellen kellett volna többel nyerni” – mondta kérdésünkre az egyik helyi fiatal, Balázs.
„Nagyjából követtem a dolgokat, szurkoltam nekik, hogy továbbjussanak, az első meccs első félideje nem volt valami fényes, de utána valahogy jobban összeszedték magukat, beletették amit bele tudtak, de most ennyi volt a csapatban” – fogalmazott Köböl Ilona.
És, hogy folytassa-e a szakmai munkát Marco Rossi? A mester maga még nem döntött a továbbiakról, sajtóhírek szerint egyelőre gondolkodik rajta. Az általunk megkérdezettek többsége szerint a történtek ellenére az edzőnek maradnia kellene a válogatott kispadján.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában