Foci Eb

2024.06.19. 18:45

Szakértői szemmel

A labdarúgó Európa-bajnokság valamennyi játéknapját egy-egy szakértővel értékeljük, aki elmondja, hogyan látta az aktuális mérkőzéseket. Kedden rendhagyó módon csupán két találkozót rendeztek, az F csoport nyitó köre volt fókuszban, melyről Bodzás Ádám, az Orosházi MTK-ULE edzője formált véleményt.

Bakulya Mihály

Bodzás Ádám a portugálokat négy közé taksálja

Törökország–Georgia 3–1

Előzetesen sima török győzelmet vártam, mert nem igazán követtem a grúz válogatott korábbi mérkőzéseit. Meglepett, hogy mennyire jól felkészített és erős csapat. Nem lepődnék meg, ha a legjobb harmadikok között ott találnánk őket! Mindemellett a török és portugál csapat továbbjutását várom az első két helyen ebben a csoportban.

Portugália–Csehország 2–1

Nehezen indult a kontinens torna a portugál válogatottnak. Az első félidőben nem mutatott jó képet a játékuk, ennek megfelelően jött is a csehek vezető gólja. Szünet után éles váltás állt be a portugálok teljesítménybe. Nagyon komoly labdabirtoklási különbség alakult ki, aminek eredménye előbb az egyenlítés majd a hosszabbítás perceiben a vezetés megszerzése lett! A második félidő képe alapján Ronaldóékkal számolnék az első négyben!


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában