Becsületsértési per

2024.07.09. 11:18

Nem lesz könnyű menet Baukó Éva és Alekosz pere

Alekosz becsületsértés miatt perelte be a békéscsabai származású celebet, Baukó Évát. Az Érdi Járásbíróságon tárgyalják ügyüket.

Beol.hu

A Borsonline beszámolója szerint Baukó Éva magabiztosan nyilatkozott arról, biztos benne, hogy a törvény az ő oldalán áll, a bíró neki ad igazat, hiszen egy jó ügy érdekében szállt harcba. Erről persze egészen más véleménye van Nagy Alekosznak, aki úgy véli, hogy az egykor volt jó barátja megsértette a jó hírnevét, amit becsületből nem hagyhat annyiban.

baukó éva, alekosz, bíróság, per
Alekosz és Baukó Éva az Érdi Járásbíróságon. Kérdés, meddig kell még bíróságra járniuk. Fotó: Bors

– Már várom Alekoszt, akit két-három éve nem is láttam! Hosszú évek után most találkozunk először. Rutinos bíróságra járó vagyok, ezért ma sem izgulok, mert az igazság az én oldalamon áll. Én azért osztottam meg a szerinte magántitoknak minősülő levelezéseit, mert fiatalkorú lányoknak írogatott. Azt gondolom, hogy ennek ki kell derülnie, ez közérdek, ami felülírja az egyéni érdekeket – nyilatkozta Baukó Éva.

– Tűrtem, hallgattam, nem reagáltam semmire, amikor már a vezető tévék, a Rádió1 vezetői könyörögtek, hogy jelentsem fel, pereljem szét, én még akkor is hallgattam – ezt már Nagy Alekosz mondta el a Borsnak. – Bíztam abban, hogy megáll, belátja, hogy nem helyes amit csinál. De nem, hogy leállt volna, még rákapcsolt... bűncselekmények tömkelegével mosta össze a nevemet. Eddig és ne tovább! Fölösleges volt a békítő tárgyalás, mert én már amikor ide jöttem, akkor tudtam, hogy ebből minden lesz, csak békülés nem. Azt is hozzáteszem, hogy nem ez volt az utolsó feljelentés, amit én vele szemben elindítok. Éva készüljön fel, hogy az elkövetkezendő évek az életében a bíróságokról fognak szólni.

 

 

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!