Adminisztrációs hiba

2024.07.27. 08:04

Ezért kell kihagynia a Strudlifesztivált Hevesi Tamásnak

A gyulai származású énekes szerint nem felejtette el a csanálosi koncertet, hanem adminisztrációs hiba történt. Hevesi Tamás egy ingyenes koncerttel kárpótolja majd a csanálosiakat.

Beol.hu

A hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Strudlifesztivált, melyre idén július 28-án kerül sor Csanáloson. A fellépők között szerepel Hevesi Tamás is, aki a helyi alpolgármester szerint elfelejtette, hogy koncertje lesz, ehelyett pedig inkább nyaralni ment.

Hevesi Tamás, koncert, fellépés, zenész
Hevesi Tamás a Gyulai Virágok Fesztiválja keretében adott különleges koncertet nemrégiben. Fotó: Kiss Zoltán

„A 20 órától tervezett Hevesi Tamás-koncert sajnálatos módon elmarad. A művész úr a februárban megkötött szerződés és fellépési díjának előre utalása ellenére a hét közepén, szerdán tudatta velünk, hogy megfeledkezett a csanálosi Strudlifesztiválon való fellépéséről, és elutazott nyaralni. Komoly fejtörést okozott ez számunkra. Azonban nem engedtük, hogy kedvünket szegje ez a fajta negatív hozzáállás és tapasztalat. Hevesi Tamás helyett egy másik közismert fellépő fog színpadra állni este 8 órától, a közismert magyarországi pop-rock énekes, Sipos F. Tamás koncertjére kerül sor”– nyilatkozta a Szatmár.ro-nak Vinkler Rolland alpolgármester.

– Soha nem feledkeztem meg fellépésemről, ezért is állhatok évtizedek óta színpadon – szögezte le az Origónak Hevesi Tamás. Nagyon szeretem és tisztelem a közönséget, kiváltképp a határon túli magyarságot.

Egy adminisztrációs hiba folytán nem érkezett meg az énekeshez az aláírt szerződés, így nem tekintette rögzítettnek az időpontot, csupán egy megkeresésnek, érdeklődésnek vette. 

A hír még durvább, rágalmazással felérő aspektusa azonban, hogy Hevesi Tamás felvette a fellépésért járó pénzt.
– A szervezőirodának lehet, hogy utalták már az összeget, erről nincs információm, de én mindig csak az előadás után kapom, a teljesítést követően – mondta Hevesi Tamás.

Hevesi Tamás egy ingyenes fellépéssel készül

Az énekest Sipos F. Tamás helyettesíti Csanáloson, mivel Hevesi nem tudott már hazaérni Mallorcáról, mire kiderült a technikai hiba. – A helyi szervezőkkel már megbeszéltük, hogy egy ingyenes fellépéssel szeretném meghálálni azoknak, akik vártak – mondta az Origónak Hevesi Tamás.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!