Baleset

2024.07.13. 21:02

Felborult a Magna Cum Laude turnébusza

Pénteken a Cserkeszőlő felé vezető úton baleset érte a gyulai Magna Cum Laude turnébuszát, a busz felborult. Az előttük haladó gépjármű defektet kapott és megpördült az úton, így történt a baleset, amit apróbb karcolásokkal megúsztak a zenekar tagjai. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Beol.hu

Felborult a Magna Cum Laude turnébusza. A zenekar a Facebook-oldalán a következőket írta szombaton: 

Magna Cum Laude, mentőhelikopter, baleset, turnébusz
Mentőhelikoptert is riasztottak a balesethez. Forrás: Facebook

„Tegnap a zenekar egy része újjászületett. Tegnap Cserkeszőlő felé vezető utunkon baleset érte a turnébuszunkat, minek következtében az felborult. Az előttünk haladó gépjármű defektet kapott és megpördült az úton. Az isteni gondviselésnek és sofőrünknek hála mi apróbb karcolásokkal megúsztuk. A baleset következtében egy súlyos sérültet mentőhelikopter szállított el, innen is szeretnénk neki mielőbbi gyors és teljeskörű felépülést kívánni. Miután a mentősök megvizsgáltak minket eljuthattunk a koncertre. Köszönjük a kiérkező mentősök, tűzoltók és rendőrök szakszerű és gyors segítségét.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!