Dirty Slippers

2024.08.05. 17:27

Lázasan is színpadra állt Lobó-Szalóky Lázár

A szombat esti balatoni koncerten lázasan zenélt Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers gyulai származású frontembere.

Beol.hu

„A szombat esti Balatonkoncert.hu fesztiválos buli több okból is emlékezetes marad. Talán láthattátok, hogy nem voltam teljesen jól, aminek az oka, hogy a 15 év alatt először mentem fel 38.5 fokos lázzal a színpadra” – írta Lázár a Dirty Slippers közösségi oldalán

Lobó-Szalóky Lázár, Dirty Slippers, koncert
Betegen is színpadra lépett Lobó-Szalóky Lázár. Forrás: Facebook/Dirty Slippers

„Soha nem voltam beteg még koncerten, de pár éve azt nyilatkoztam a sajtóban, hogy olyan nincs, hogy egy Dirty Slippers koncert elmarad és tartom a szavam. Ti vagytok az elsők, nem számít semmi más! Amikor elkezdtem zenélni nem is álmodtam arról, hogy majd lesznek olyanok akik egy balatoni koncertünkre eljönnek Budapestről és olyan dalokat is énekelnek velünk a koncerteken, amelyek még meg sem jelentek. Köszönöm Nektek az egész zenekar nevében! Két hét múlva folytatódik a turné Szobon, Gyulán és Decsen, de már készüljünk együtt a Dirty Slippers 15. éves jubileumi koncertjére –  Budapest, Akvárium koncertre is!” – zárta gondolatait a csapat frontembere.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!