Csabai énekes

2024.08.20. 13:10

Megújult külsővel, új videóklippel tért vissza Molnár Sanyi

A Sztárban Sztár leszek! békéscsabai felfedezettje hosszú hallgatás után, megújult külsővel tért vissza. A Bors cikke szerint Molnár Sanyi óriási változáson ment keresztül, húsz kilótól szabadult meg. Sokáig zavarta súlyfeleslege, ezért döntött az életmódváltás mellett.

Beol.hu

– Időre volt szükségem, hogy feldolgozzak mindent, ami a Sztárban Sztár leszek! kapcsán történt velem. Nehéz volt elengedi mindazt a jót, ami abban a pár hónapban feltöltött, hiszen egyik napról a másikra vége lett. Más változás is törtét az életemben, mert időközben – és hangsúlyozom, nem a műsor miatt –, de a párommal úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk – nyilatkozta a Borsnak Molnár Sanyi, aki úgy érezte, valamit változtatnia kell, hogy újult erővel, maximálisan tudjon koncentrálni az életére és a karrierjére egyaránt.

Molnár Sanyi, videóklip, énekes, fogyás
A Wenckheim-kastélyban forgatott klip stábja, középen elől Molnár Sanyi. Forrás: Beol-archív

Sanyi először is külsőleg szeretett volna megújulni, ugyanis nem volt elégedett azzal, amit a tükörben látott. – Amikor a legjobb formámban voltam, nagyjából 70 kiló körül mozgott a súlyom a versenytáncos időszakom alatt. Ezután négy-öt éven át 90 kilogramm környékén stagnáltam, a tévénézők már így ismerhettek meg. Nehezebben mozogtam, a hangom máshogy jött ki, nem volt jó a közérzetem, és gátlást okozott tánc közben a tudat, hogy kilátszódhat a hasam, ez pedig egyre inkább feszélyezett. Rájöttem, hogy ezt nem folytathatom így tovább. Elkezdtem odafigyelni az étkezésemre, néhány hét múlva pedig észrevettem, hogy jobban alszom, könnyebb vagyok, a közérzetem is sokat javult. Ez volt az a pont, amikor megszületett az elhatározásom, hogy edzéssel egészítem ki az egészséges étkezést – mesélte őszintén Sanyi.

Ma már mínusz 20 kilónál tart 

A kemény munkának pedig idővel beérett a gyümölcse, ugyanis egyre több pozitív visszajelzést kapott külsejével kapcsolatban. Önbizalmát pedig ez meglehetősen erősítette, így semmi nem tántorította el attól, hogy kitartóan folytassa, amit elkezdett. – Tudtam, hogy jó úton haladok. Egyre többen néztek meg az utcán, sokan George Michael-hez hasonlítottak, ez sok erőt adott nekem. Olyannyira, hogy már mínusz 20 kilónál tartok.

Új videóval tért vissza Molnár Sanyi

Még egy hete sincs, hogy megjelent a Vízió című dalából készült, a szabadkígyósi Wenckheim-kastélyban leforgatott klipje. Az énekes nagyon büszke, ugyanis gyakorlatilag ő maga álmodta meg a videó történetét. Persze nem egyedül akarja learatni a babérokat, mert szakmai segítsége is volt az alkotásban.

Minden erőmet összeszedtem, és tavasszal láttam neki a klipem megszervezésének. Kemény munka volt, de úgy érzem, megérte a fáradozást, mert nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. A gyerekkori barátnőm, Kerekes Judit működött közre a forgatókönyv megírásában, bíztam abban, hogy az ő segítségével tökéletes klipet hozunk össze. Szeretném, ha az emberek meglátnák a sokszínűségemet, és a jövőben ezt meg is fogom mutatni. Készülnek új dalok, más-más stílusban.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!