Párok

2024.09.02. 18:45

A Kísértés: Barbi elmondta, mit tekint becsületbeli ügynek – videóval

Tapsot kapott Barbi a TV2 A kísértés című első műsorában. A Békés vármegyei fiatal nő úgy fogalmazott, becsületbeli ügyet teljesít azzal, hogy megnézi a párok kapcsolata áll-e olyan biztos lábakon, mint ő.

Papp Gábor

Meg is kapta az egyik sráctól, hogy „kedves” becsületbeli ügy tönkretenni kapcsolatokat. Erre reagálva Barbi elmondta, a becsületbeli ügy nem azt jelenti, hogy tönkre szeretne tenni egy kapcsolatot, hanem a lányoknak bizonyítaná be, hogy ha valaki őket nem érdemli meg, akkor annak nincs helye mellettük. Erre a mondatára tapsot kapott a Békés vármegyei fiatal nő.

Barbi tapost kapott azért, amit megfogalmazott.
Barbi tapsot kapott azért, amit megfogalmazott. Fotó: TV2

Közben Kasza Tibi műsorvezető a Mokkában arról beszélt, hogy A kísértés egy elképesztő lelki utazás. Mint mondta, az kerül mérlegre, hogy mennyire stabil a párok kapcsolata, mennyire stabil a bizalmuk.

– A műsor végére megkapják a választ, hogy ezt az elképesztő töréspróbát túléli-e a kapcsolatuk – fogalmazott Kasza Tibor.

Ahogy írtuk, a Kasza Tibor műsorvezetésével Thaiföldön forgatott reality-ben négy pár vállalkozik arra, hogy próbára tegye kapcsolatát. A kísértők között ott találjuk a Békés vármegyei kötődésű Barbarát, aki Barbie Dixon néven nagyon népszerű tiktokker.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!