Nyári kereset

2023.08.01. 12:48

A második csapat vette fel a diákmunkát Békésen

A második csapat diák is felvette a munkát a békési önkormányzat intézményeiben, 44 fiatal részvételével elkezdődött az augusztusi diákmunka – tájékoztatott Facebook-oldalán Kálmán Tibor.

Papp Gábor

A polgármesteri hivatalban és a városi intézményeiknél is rutinos, nagy tapasztalattal bíró szakemberek egyengetik majd útjukat

Forrás: Facebook

A város polgármestere kiemelte, a munkakezdéskor esedékes balesetvédelmi oktatás előtt neki is lehetősége nyílt találkozni legifjabb munkavállalóikkal.

– Ahogy évek óta, úgy az idei nyáron is két csoportban vártuk a jelentkezőket. Úgy gondolom, hogy nyári kereset mellett fontos szempont volt az is számukra, hogy helyben, adott esetben ismerős közegben találkozzanak először a munka világával – tette hozzá, majd hangsúlyozta, a polgármesteri hivatalban és a városi intézményeiknél is rutinos, nagy tapasztalattal bíró szakemberek egyengetik majd útjukat.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!