Beol podcast

2024.08.09. 16:01

Házhoz viszi a tanácsadást a kamara: Szikszai Csaba a vendégünk

Egy vállalkozásfejlesztési projekt keretében idén májusban három irodát nyitott a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.Békéscsaba mellett most már Szarvason, Szeghalmon és Orosházán is lehet ügyet intézni. Szikszai Csaba, a kamara  külgazdasági és vállalkozásfejlesztési osztályvezetője volt a vendégünk.

Beol.hu

Szikszai Csaba: a régi és az új vállalkozókat egyaránt várjuk irodáinkban.

Fotó: Beol.hu

Mint Szikszai Csaba a beszélgetésben kitért rá, mindhárom iroda vonzáskörzetében vannak olyan kistelepülések, ahol nagy szükség van a mikro-, kis-és középvállalkozásoknak a segítségre. Kérdéseikre igyekeznek az irodákban olyan szolgáltatás-csomagokat nyújtani, amellyel előre tudnak lépni. 
Tájékoztató fórumokat is tartottak mind a három helyszínen, ezek jó fogadtatásban részesültek, valós igény van arra, hogy házhoz vigyék a tanácsadásokat. További fórumok is várhatóak, szeptemberben például gazdaságfejlesztési roadshow-val szeretnének eljutni a megye minden városába.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!