Gazdaságfejlesztési projektek

2024.09.05. 09:39

Ingyenes képzést tart a Széchenyi Programiroda a kamaránál

Hogyan kell elszámolni a gazdaságfejlesztési projekteket, erről szól az az ingyenes képzés, amelyet a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. tart szeptember 12-én, csütörtökön a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamaránál, a Penza lakótelep 5. szám alatt. A legfontosabb téma a pályázati elszámolás lesz, ugyanis ez az a terület, amely a legnagyobb kihívást jelenti.

Licska Balázs

A kamara békéscsabai központjában tartják az ingyenes képzést.

Fotó: Beol-archívum

Hasznos, praktikus tudást ad át a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft., hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy a résztvevők hatékonyan teljesíthessék a gazdaságfejlesztési projektjeikben az elszámolási és beszámolási kötelezettségeiket – ismertették a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamaránál.

A képzést különösen ajánlják az olyan mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, amelyek GINOP vagy GINOP Plusz konstrukciókban valósítanak meg projekteket, vagy amelyek tervei között szerepel, hogy részt vesznek ilyen pályázatokon. Az ingyenes képzésen – amelyre szeptember 10-ig lehet jelentkezni – a Széchenyi Programiroda olyan neves, több évtizedes tapasztalattal rendelkező vezető szaktanácsadói adnak információkat, mint Rasztik Péter és Sarok Krisztián.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!