Visszatekintő

2024.09.15. 19:43

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu
legolvasottabb cikkek, visszatekintő, heti
 

Immár több mint 10 ezer látogató volt kíváncsi a Tiszák egykori családi otthonára, a geszti Tisza-kastélyra, amelyet június elején adtak át hivatalosan a felújítást követően. A Mandinernek a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezetője és Geszt polgármestere nyilatkozott, többek között a további tervekről.

Lehet eső, lehet sár – ahogy a meteorológia jelzi Békésben a következő napokra –, de az őszi betakarítású növényeken ez már nem segít. Ugyanakkor hozzájárulhat a csapadék, hogy az őszi vetésű növények alá megkezdhessék végre a talajmunkákat a gazdák. Információink szerint a kukorica- és a napraforgóhozam is óriási különbséget mutat Békésben. Összességében tengernyi a baj a tengerinél.

Az Európai Asztalitenisz Szövetség (ETTU) közzétette, hogy a kontinentális ranglistán elfoglalt helyezések alapján kik szerepelhetnek a közelgő, lengyelországi ifjúsági és serdülő Európa top 10-es -bajnokságon az U19-es és U15-ös korosztályban. 

A napokban figyelemfelkeltő gyertyagyújtást szerveztek Békéscsabán, a Szent István téren az Öngyilkosság Megelőzés Világnapja alkalmából.

Nyiregyházi Mihálynét köszöntötte 95. születésnapja alkalmából a minap Békéscsabán a város nevében Nagy Sándor önkormányzati képviselő.

A kilencedik kiscsákói találkozójukon könnyes szemmel üdvözölték egymást, élményeiket mesélték. Nosztalgiáztak a régen nem látott egykori szomszédokkal, iskolatársakkal, munkatársakkal, barátokkal, kísérőikkel.

Stúdiónk vendége Péli István békéscsabai épületbádogos-mester volt. Bár ezer éve dolgozik a szakmában, most a bádog helyett inkább a Nádas volt a beszélgetés központjában. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában