Vendégjáték

21 órája

De mi lett a nővel? Három férfi keresi a nőt a Békés Megyei Könyvtárban

Békéscsabára érkezik a budapesti DANTE Közösségi Alkotótér vendégjátéka, De mi lett a nővel? című előadása a Bán Ber Deep Heart Deep Soul Irodalmi Társaság és a Békés Megyei Könyvtár együttműködésében szeptember 27-én, pénteken 19 órakor – jelentették be a szerdán a Békés Megyei Könyvtárban tartott sajtótájékoztatón. A De mi lett a nővel? program ingyenes, ám az előadóterem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött, egyelőre vannak szabad helyek.

Licska Balázs

Juhász Zoltán, a Békés Megyei Könyvtár igazgatója elmondta, hogy az intézmény és a Bán Ber Deep Heart Deep Soul Irodalmi Társaság együttműködése tavaly kezdődött: azóta több kulturális programot – kötetbemutatót, zenés estet, fotókiállítást – hoztak Békéscsabára, ezzel rendkívüli, különleges, egyszeri és megismételhetetlen élményeket kínálva a közönségnek.

de mi lett a nővel, dante, vendégjáték, Megyei könyvtár
Békéscsabára érkezik a De mi lett a nővel? című előadás – jelentette be Bagosi Tamás, Juhász Zoltán és Bánszki Mihály. Fotó: Licska Balázs

A De mi lett a nővel? című előadás érkezik Békéscsabára

Most a budapesti DANTE Közösségi Alkotótér vendégjátéka érkezik a Békés Megyei Könyvtár előadótermébe – ismertette a Bán Ber Deep Heart Deep Soul Irodalmi Társaság nevében Bánszki Mihály. A De mi lett a nővel? című előadásban Gerner Csaba, Jászberényi Gábor és Gulyás Hermann Sándor lép fel: keresik a nőt, aki nincs. A szöveget Anton Pavlovics Csehov novelláiból Kiss Csaba írta.

További előadásokat terveznek a Békés Megyei Könyvtárban

Hozzátette, hogy egyeztetnek a budapesti DANTE Közösségi Alkotótérrel, hiszen a mostanin kívül további három előadást hoznának Békéscsabára: egyet-egyet október 18-án, valamint novemberben és decemberben. Kiemelte, hogy az előadást követően lehet találkozni, beszélgetni is a művészekkel szendvics és üdítő mellett, tehát tényleg megismételhetetlen programot kínálnak. 

Egy cég is az ügy mellé állt

Juhász Zoltán, a Békés Megyei Könyvtár igazgatója kiemelte, hogy a rendezvényt támogatta a Dig-Build Kft., lehetővé téve, hogy ingyenes legyen a közönség számára. A cég ügyvezetője, Bagosi Tamás elmondta, hogy a sport mellett az értéket képviselő kultúrát is segítik. Azzal, hogy az ügy mellé álltak, szeretnék felhívni a helyi, környékbeli vállalkozók figyelmét arra, hogy szükséges támogatni a hasonló programokat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!