Békés vármegye

2024.09.15. 18:55

Ezt néztétek ezen a héten

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat.

Beol.hu
legnézettebb, beol videók
Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat. Fotó: Illusztráció. Shutterstock

Megtartották a Békés Vármegye Természetfotója 2024 fotópályázat eredményhirdetését, valamint a tárlat díjátadóval egybekötött megnyitó rendezvényét csütörtökön délután, Békéscsabán a Munkácsy Mihály Múzeum Pátkai Ervin Termében. A Békés Vármegye Természetfotója a Körösök átéri erdőitől a holtágakon keresztül a szikes pusztáig számos különleges értéken kalauzolja végig az érdeklődőket.


Személygépkocsi hajtott bele egy motorkerékpárba Békéscsabán, a Gyulai úton, az Alkotmány utcai kereszteződésnél hétfőn délután, nem sokkal két óra előtt.

Békéscsabára érkezett a legjobb, tavaly készült magyar sajtófotókból nyílt kiállítás. A Szent István téren a díjazott sajtófotók, míg a BSZC Szent-Györgyi Albert Technikum és Kollégium épületében a nem díjazott, ám legjobbak között számon tartott alkotások tekinthetők meg.

Táncpanoráma címmel nagyszabású táncgála érkezett Békéscsabára, a Szent István térre.

A napokban figyelemfelkeltő gyertyagyújtást szerveztek Békéscsabán, a Szent István téren az Öngyilkosság Megelőzés Világnapja alkalmából.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában