Baleset

2 órája

Tömeges karambol: több autó ütközött Csabán, a Bartókon - videóval

Olvasónk jelezte, hogy pénteken nem sokkal fél négy után négy autó ütközött össze a Bartók Béla út közelében, a Ricsi fagyizónál. A rendőrség később pontosította információnkat: három autó karambolozott.

Beol.hu

Pénteken délután történt a baleset. Fotó: Beol.hu

Olvasónk elmondta, három mentőautó, tűzoltók és rendőrök is érkeztek a helyszínre. A rendőrségen megerősítették a baleset tényét, és azt közölték, amint tudnak pontosabb információkat, közlik azokat. Ami tény, a közlekedésben a baleset miatt fennakadások vannak. Egy másik olvasónk közölte, hogy látta, amint egy embert a mentők ellátnak, majd elszállítják.

Deményné Tűri Zsanett, a Békés vármegyei rendőrség sajtóreferense a Békéscsaba belvárosában történt péntek délutáni balesettel kapcsolatban elmondta, a helyszínelés adatai szerint három autó ütközött össze. Megerősítette azt az információt, hogy egy sérültet szállítottak kórházba a mentők.

A sajtóreferens kitért arra, a Bartók Béla út Temető sor felé tartó szakaszát mind a négy sávon lezárták, a baleset helyszínét a környező utcákban kerülhetik ki a közlekedők.

FRISSÍTVE
Este 18.00-tól egy-egy sávban ismét járható a Bartók Béla út érintett szakasza.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában