2022.04.28. 21:15
Törzshely lett a gádorosi A’la Bárd Étterem
Olvasóink, Békés megye vendéglátóhelyeinek törzsvendégei lelkesen szavaztak a Beol.hu/törzshely oldalon, ahol a kedvenc megyei vendéglátóhelyek mérték össze népszerűségüket. Kedvenc Békés Törzshely község kategóriában a gádorosi A’la Bárd Étterem lett.
A pincérek is összeszokott csapatot alkotnak /Fotó: Bencsik Ádám/
A gádorosi középkori étterem 2018 nyarán nyitott, lelkes csapata a vendégek minden gasztronómiai igényét igyekszik kielégíteni. A vendéglátóhely középkori jellegével, hangulatával, ételeivel egyedülálló a térségben – ennek hamar híre kelt a Tiszán innen. Hétvégén érdemes előre asztalt foglalni. S hogy miként válhatott ilyen rövid idő alatt ilyen népszerűvé ebben a kis községben ez az impozáns hely? Kristó István üzletvezető elárulta.
Törzshely lett a gádorosi A'la Bárd Étterem
Fotók: Bencsik Ádám
– Hálásak vagyunk minden vendégünknek. A gádorosiak mellett azoknak is, akik autóba ülve akár 60-100 kilométert utazva bennünket választanak. Majd visszatérnek, és ha kell, szavaznak ránk! Ahogy a tulajdonos, Tóth Sándor sem gondolta, hogy ilyen sikerrel zárulhat a Törzshely-szavazás, mi sem reméltük a győzelmet, de ez a siker újabb erőt, motivációt ad 16 fős csapatunknak.
Fiatal, az újdonságokra nyitott, nagy tapasztalattal rendelkező kollektívánk pár év alatt képes volt bebizonyítani, hogy egy kistelepülésen is lehet minőséget kínálni a gasztronómiában, a vendéglátásban – hangsúlyozta Kristó István. Azt is elárulta, a helyben megtermelt alapanyagok jelentik a garanciát a helyi ízekre, de hangsúlyt fektetnek a marketingre is, hiszen az A’la Bárd Étterem nem egy főút mellett, egy nagyváros szívében csalogatja be a vendégeket.
– Hozzánk, Gádorosra el kell indulni. Egy ebédre, vacsorára időt kell szánnia a vendégnek. Helyi specialitásaink (húsvétkor például báránybordával is készültünk) mellett számos újdonságot kínálunk, étlapunkat időről időre megújítjuk, van séfajánlónk (nagyon kedvelik a vendégek), heti és havi akciónk, házias ízvilágú napi menünk, B menünk. Ez is kamatozik a vendégértékeléskor, ami újabb inspirációt ad nekünk.
Az üzletvezető büszke kreatív kollektívájukra. Ha a megrendelő kitelepülő büfét kíván, azt is exkluzív ételkínálattal és tálalással képesek magas színvonalon biztosítani.