Beol podcast
2023.06.01. 10:02
Mezőberényből indult az év innovatív konyhája – A Beol podcast vendége Barna Ádám
Barna Ádám, az esztergomi 42 Restaurant Michelin-csillagos séfje volt a Beol-podcast legutóbbi vendége. Ádámmal beszélgettünk indíttatásáról, sváb gyökereiről, és arról is, hogy miként befolyásolta életútját egy Békés vármegyei vadászkastély. A kiváló séfet arról is kérdeztük, hogy miért tértek haza egy ausztriai csúcsállásból. Természetesen szót ejtettünk arról is, hogy mit jelent számára a Michelin-csillag, illetve hogy felkerülnek-e az étlapjukra Békés vármegyei ízek, esetleg szerepet kap-e a csabai kolbász.
P. G.
Beol podcast
- A következő öt évben is folytatódhat Gyula fejlődése – podcasttal
- Temetői virágok és faültetés: vendégünk Hankó János
- Jön az őszi lomtalanítás Békéscsabán!
- Molnár Sándor: ha van munka és jövőkép, a fiatalok itt maradnak – podcasttal
- Magyar nemzeti hip-hopot! Vendégünk Kerekes Judit
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre