2023.09.28. 13:40
Utazás a pálinka körül: a Beol podcast vendége Fabulya Attila
Fabulya Attila évek óta dolgozik a minőségi magyar pálinka, a kulturált pálinkafogyasztás, gasztronómiánk népszerűsítése érdekében. Fabulya Attilával Papp Gábor beszélgetett.
Fabulya Attila
Fotó: Bencsik Ádám
Fabulya Attila évek óta dolgozik a minőségi magyar pálinka, a kulturált pálinkafogyasztás, gasztronómiánk népszerűsítése érdekében. Hazánk egyik legismertebb, legsokoldalúbb pálinkabírálójával, sommelier-vel, a Csabai Pálinka Klub vezetőjével, a Gyulai Pálinkamanufaktúra kóstolóházának vezetőjével egyebek mellett arról is beszélgettünk, hogy milyen volt az első találkozása a pálinkával, és hogyan kezdett el foglalkozni évekkel később nemzeti italunkkal. A kiváló szakembert kérdeztük arról, hogy mitől jó egy pálinka, milyen hibákat követünk el az előkészítés során, melyik gyümölcs esetében hány fokos az ideális pálinka, miért lenne érdemes szerepeltetni az évjáratot a pálinkákon is.
Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!
Beol podcast
- Tíz éve főznek együtt a jaminai ízvadászok – podcasttal
- Aranybogrács-díjat nyertek töltött káposztájukkal – podcasttal
- A jelenlegi támogatási rendszer megmaradásáért küzdenek a hazai agrárszervezetek – podcasttal
- A következő öt évben is folytatódhat Gyula fejlődése – podcasttal
- Temetői virágok és faültetés: vendégünk Hankó János