Beol podcast

2023.09.28. 13:40

Utazás a pálinka körül: a Beol podcast vendége Fabulya Attila

Fabulya Attila évek óta dolgozik a minőségi magyar pálinka, a kulturált pálinkafogyasztás, gasztronómiánk népszerűsítése érdekében. Fabulya Attilával Papp Gábor beszélgetett.

Papp Gábor

Fabulya Attila

Fotó: Bencsik Ádám

Fabulya Attila évek óta dolgozik a minőségi magyar pálinka, a kulturált pálinkafogyasztás, gasztronómiánk népszerűsítése érdekében. Hazánk egyik legismertebb, legsokoldalúbb pálinkabírálójával, sommelier-vel, a Csabai Pálinka Klub vezetőjével, a Gyulai Pálinkamanufaktúra kóstolóházának vezetőjével egyebek mellett arról is beszélgettünk, hogy milyen volt az első találkozása a pálinkával, és hogyan kezdett el foglalkozni évekkel később nemzeti italunkkal. A kiváló szakembert kérdeztük arról, hogy mitől jó egy pálinka, milyen hibákat követünk el az előkészítés során, melyik gyümölcs esetében hány fokos az ideális pálinka, miért lenne érdemes szerepeltetni az évjáratot a pálinkákon is. 

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában