2023.09.28. 13:40
Utazás a pálinka körül: a Beol podcast vendége Fabulya Attila
Fabulya Attila évek óta dolgozik a minőségi magyar pálinka, a kulturált pálinkafogyasztás, gasztronómiánk népszerűsítése érdekében. Fabulya Attilával Papp Gábor beszélgetett.
Fabulya Attila
Fotó: Bencsik Ádám
Fabulya Attila évek óta dolgozik a minőségi magyar pálinka, a kulturált pálinkafogyasztás, gasztronómiánk népszerűsítése érdekében. Hazánk egyik legismertebb, legsokoldalúbb pálinkabírálójával, sommelier-vel, a Csabai Pálinka Klub vezetőjével, a Gyulai Pálinkamanufaktúra kóstolóházának vezetőjével egyebek mellett arról is beszélgettünk, hogy milyen volt az első találkozása a pálinkával, és hogyan kezdett el foglalkozni évekkel később nemzeti italunkkal. A kiváló szakembert kérdeztük arról, hogy mitől jó egy pálinka, milyen hibákat követünk el az előkészítés során, melyik gyümölcs esetében hány fokos az ideális pálinka, miért lenne érdemes szerepeltetni az évjáratot a pálinkákon is.
Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on!
Beol podcast
- Változatos évaddal készül a Jókai színház – podcasttal
- Kolbász és blues a Nádasban: vendégünk Péli István
- Beindultak a zebrazsaruk: vendégünk Szombati Andrea rendőrségi sajtószóvivő
- Szabó Ágnes nem hitte el, hogy sikerült az abszolút győzelem – podcasttal
- Élményeket ad át óráin Bordásné Mundrucz Csilla – podcasttal