Békéscsaba

2024.07.05. 09:05

Három éve vették át a baptisták az általános iskolát

Három éve vette át a Szent László utcai általános iskola működtetését a Baptista Szeretetszolgálat, amely immár Békéscsabai Baptista Általános Iskola néven működik – ismertette Herczeg Tamás országgyűlési képviselő.

Licska Balázs

A Szent László utcai intézmény immár Békéscsabai Baptista Általános Iskola néven működik. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

Facebook-oldalán úgy fogalmazott, hogy az intézmény tantestülete arra törekszik, a diákok a képességeiket kibontakoztatva fejlődjenek, hogy jól érezzék magukat, és hogy naponta sikerélményekkel és új tudással gazdagodva térjenek haza. Az intézmény pedagógusainak és a fenntartónak a célja, hogy olyan programokat és ismeretanyagot biztosítsanak, amelyek a későbbiekben is hasznosíthatók. Hozzátette, hogy az épület tágas terekkel és esztétikus környezettel rendelkezik, közel a belvároshoz, ugyanakkor nyugodt, békés és zöld övezetben.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában