Elismerés

2024.07.05. 13:43

Az egészségügyben dolgozókat köszöntötték Mezőberényben

Az egészségügyben dolgozó munkatársakat köszöntötte, és emlékezett a Semmelweis-napra, az egészségügyben dolgozók napjára a mezőberényi önkormányzat a városháza dísztermében. Siklósi István polgármester köszönetét fejezte ki a területen helytálló, nem könnyű, néha embert próbáló feladatot végzőknek – számolt be a mezőberényi önkormányzat Facebook-oldala.

Papp Gábor

Fontos, hogy tisztelettel adózzunk mindazoknak, akik fáradhatatlan munkájukkal mindannyiunk egészségéért dolgoznak. Az egészségügyi dolgozók munkája elengedhetetlen az egészségügyi rendszer működéséhez is és az önkormányzat igyekszik a megfelelő körülményeket biztosítani számukra – emelte ki a polgármester.

Forrás: Mezőberény Város Önkormányzat / Facebook oldala

A megjelentek tiszteletére Gulyás Attila színművész két dalt énekelve köszönte meg tevékenységüket.

A kialakult hagyományokhoz híven 2024-ben „Mezőberény Város egészségügyéért, szociális ellátásáért” elismerés díjazottja Nelhübel-Oláh Henriette, a Mécses Szolgáló Közösség ügyvezetője is köszöntötte a jelenlévőket. Emlékezett Semmelweis Ignácra a magyar orvosra, akit „az anyák megmentőjeként” emleget a történelem és kiemelkedő szerepet játszott az egészségügyben. Kiemelte az egészségügy és a szociális terület együttműködését és méltatta a munkatársak elkötelezettségét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában