Főzőverseny

2024.08.28. 17:35

Idén is megrendezik a Káposztafesztivált

Idén is rendeznek Káposztafesztivált Körösnagyharsányban, szeptember 14-én, szombaton – ismertette Győri Zoltán polgármester.

Licska Balázs

Toros káposztával vendégelik meg az összes körösnagyharsányit. Fotó: Beol-archív

Elmondta, hogy délelőtt főzőversenyt rendeznek, délután pedig helyi és környékbeli csoportok lépnek fel, majd koncertekkel és diszkóval zárul a rendezvény az előzetes programterv alapján. Hangsúlyozta, hogy a közkedvelt eseményre a Körösnagyharsányból elszármazottak is rendre hazatérnek.

A főzőversenyre augusztus 30-án 12 óráig lehet jelentkezni az önkormányzatnál. Most is több mint húsz társaságra számítanak. A gárdák számára 3 kilogramm húst, valamint sátrat is biztosítanak, és minden csapat a zsűri értékelésétől és a helyezéstől függetlenül ajándékcsomaggal térhet haza.

Győri Zoltán polgármester kiemelte, hogy a Káposztafesztivál idején mindig megvendégelik az összes körösnagyharsányit toros káposztával. Az idősek számára a rendezvény előtti nap házhoz viszik az ételt, másokra pedig szombaton a helyszínen számítanak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában