TikTok-napló

3 órája

Csak pozitívan! Tízezrek nézik az amerikai házaspár orosházi videóit

Egyre többen kattannak rá napi szinten az Orosházára költözött amerikai házaspár, Corey és Brennika TikTok videóira, melyekben rácsodálkoznak a magyar szokásokra, az itteni életre. Egy közös az amerikai házaspár valamennyi videójában: igyekeznek mindennek a pozitív oldalát látni.

Beol.hu

Corey és Brennika Amerikából, Kentucky államból érkeztek Orosházáramesélték el az OrosCafé portálnak. A fiatal amerikai házaspár Orosházán él egy ideje. Brennika angolt tanít a városban, míg a párja távmunkában dolgozik. És ahogy idejük engedi, rövid TikTok videóikban mutatják be, amerikai szemmel milyen is az élet mifelénk.

amerikai házaspár, TikTok, Orosháza
Az amerikai házaspár mosolygós videói megmutatják, milyenek hétköznapjaink külső szemmel. Forrás: TikTok

Egy éve azt sem tudtuk, hogy Orosháza létezik, de mindent biztosított számunkra, amit kerestünk és mondhatni azonnal beleszerettünk

 – idézi az OrosCafé a fiatalokat. Változatos témákban készített Tiktok videóikat egyre többen követik nyomon

Ezt a három dolgot nagyon szeretik Magyarországon

1. A palackvisszaváltó rendszert. 
2. Amerikában a legtöbb gyorsétterem valamelyik lánchoz tartozik, tetszik nekik, hogy itt a legtöbb saját tulajdonban van.
3. Nagyon tetszik nekik az is, hogy Orosháza sokkal tisztább mint Kentucky és a levegő minősége is sokkal jobb.

Ahogy videójuk végén elmondták, ezek az ő személyes tapasztalataik korábbi amerikai lakóhelyük és Orosháza között, szóval senki ne essen nekik kommentben, ha neki más a tapasztalata Magyarországról. 

Magyar szavakat próbálnak meg kimondani

Megkóstoltak több fajta Túró Rudit

Ahogy videójukban el is mondták, a Túró Rudi Amerikában teljesen ismeretlen, ezért is volt számukra rendkívül különleges élmény. Nagyon magas pontokat azért nem adtak rá, de várják még az ötleteket, mit kóstoljanak meg.

A közlekedéssel sincs problémája az amerikai házaspárnak

A két fiatal biciklizik, de használják a tömegközlekedést is. Ebben a videóban azt láthatjuk, hogy vonattal elutaztak felfedezni Temesvárt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában