Keresik a vétkest

6 órája

Nem szórakozott, áthajtott egy autó a csabai kishídon

Két hete adták át a József Attila és a Deák utcát összekötő csabai kishidat – emlékeztetett a pénteken a városházán tartott sajtótájékoztatón Szarvas Péter polgármester. Kiemelte, hogy a csabai kishídon gyalogosok és kerékpárosok közlekedhetnek, ennek ellenére a minap áthajtott egy autó a Réthy Pál hídon, miközben többen voltak rajta, gyermek és felnőtt is.

Licska Balázs

A rendőrök és a közterület-felügyelők is keresik a vétkest, hiszen autóval nem lehet áthajtani a csabai kishídon – hangsúlyozta a városvezető. Hozzátette, nagy a gyalogos és a kerékpáros forgalom a két hete átadott, újjáépített Réthy Pál hídon, ezért arra kérte az autósokat, hogy semmiféleképpen se hajtsanak rajta keresztül, mert azzal veszélyeztetik mások épségét. 

áthajt, autó, kishíd, Békéscsaba
A kamera felvételén a jobb felső sarokban látható, hogy egy autó áthajtott a gyalogosok és kerékpárosok számára készült csabai kishídon
Forrás: Békéscsaba

Megnézik, hogyan lehet megakadályozni az autóval való áthajtást a csabai kishídnál

Az önkormányzatnál megnézik, a meglévő műszaki akadályok mellé milyen további elemeket lehet kihelyezni, hogy megakadályozzák azt, hogy autóval áthajtsanak a csabai kishídon – folytatta Szarvas Péter polgármester.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában