Ülés

10 órája

Megalakult a füzesgyarmati képviselő-testület

Megtartotta alakuló ülését kedden Füzesgyarmaton a képviselő-testület, amelyen Koncz Imre polgármester ismertette a következő időszak terveit, elképzeléseit. Az újonnan létrejött füzesgyarmati képviselő-testület egy alpolgármestert választott és három bizottságot hozott létre.

Licska Balázs

A füzesgyarmati képviselő-testületbe bekerült a június 9-ei önkormányzati választás eredményeként

  • polgármesterként Koncz Imre, 
  • illetve önkormányzati képviselőként Báló Zsolt, Bere Károly (Fidesz-KDNP), Fehér László, Lánczi Csaba, Nagy Gábor, Patai Tamás, Vida Imre (Fidesz-KDNP) és Zs. Nagy Sándor (Fidesz-KDNP).
     
füzesgyarmati képviselő-testület, Koncz Imre, Füzesgyarmat, képviselő-testület
Koncz Imre polgármester ismertette a következő időszak terveit is a füzesgyarmati képviselő-testület alakuló ülésén. Fotó: MW

Egy közparkot is létrehoznának a következő években Füzesgyarmaton

Az alakuló ülésen Koncz Imre polgármester elmondta, hogy a következő időszakban a fő cél az, hogy megőrizzék az önkormányzat működőképességét, illetve az, hogy ha adódik lehetőség fejlesztésekre, akkor azokat megvalósítsák. Úgy véli azonban, hogy most van némi bizonytalanság az önkormányzatoknál, tekintettel például az iparűzési adóval kapcsolatos kormányzati tervekre.

Beszélt a tervekről, az ötletekről. A jövőben szeretnék felújítani Füzesgyarmaton a sportcsarnokot, fejleszteni a Kastélypark fürdőt, rendbe tenni a temetőt és környezetét, illetve egy közparkot szintén létrehoznának, erre szerinte megfelelő terület lehet a polgármesteri hivatal mögötti rész.

Egy alpolgármestert választott a füzesgyarmati képviselő-testület

Füzesgyarmat alpolgármesterének választották Fehér Lászlót, aki a korábbi ciklusban szintén ott volt a testületben önkormányzati képviselőként. Emellett, ahogy korábban, három bizottságot állítottak fel, így a pénzügyi és gazdaságit, a településfejlesztési és turisztikait, a szociálist. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában