Csabai Garabonciás Napok

1 órája

Döntöttek a diákvezetők: véget ért pénteken 12 órakor a tanítás

Megkezdték a munkát Békéscsaba frissen megválasztott diákvezetői azt követően, hogy csütörtökön véget ért a 32. Csabai Garabonciás Napok. Herczeg Tamás országgyűlési képviselő találkozott is pénteken a fiatalokkal.

Licska Balázs

A diákpolgármester és a két diák-alpolgármester megkezdte a munkát, és elsőként arról döntöttek, hogy pénteken 12 órakor valamennyi békéscsabai középiskolában befejeződik a tanítás – írta Herczeg Tamás országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán, miután találkozott a diákpolgármesternek választott Lukoviczki Mátéval (Zwack), valamint a két diák-alpolgármesterrel, Gellért Milánnal (Közgé) és Gábor Tibor Dominikkal (BEG).

garabonciás, diákvezetők
Herczeg Tamás országgyűlési képviselői fogadta Békéscsaba frissen megválasztott diákvezetőit. Fotó: Herczeg Tamás Facebook-oldala

Mint fogalmazott, az első határozat után továbbiak is jöhetnek, hiszen tervekben, ötleteken nincs hiány. A célok között szerepel az oktatási intézményekben közösségi terek kialakítása, könyvautomaták kihelyezése, köztéri telefontöltő-állomások kialakítása, valamint egy nyilvános sportpálya létrehozása és annak felszerelése. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában