Békés vármegye

2 órája

Ezt néztétek ezen a héten - videóval

A hét zárásaként mutatjuk a legnézettebb heti videóinkat.

Beol.hu
legnézettebb, beol videók
Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat. Fotó: Illusztráció. Shutterstock

Íme a recept: ha kreatív apuka vagy és van némi közöd a japán kistraktorokhoz, akkor egy találkozó és egy jó buli kedvéért akár te is elkészíthetsz a műhelyedben egy hordóvonatot. Vagy nevezzük hordó dottónak? Legyen bárhogy, a mezőkovácsházi Szűcs Mihály összegyűjtött néhány hordót és összeállított egy szerelvényt. A gyerekek imádják, pedig nem is zakatol – de nagy élmény az utasának lenni.

Átadták a közelmúltban a József Attila és a Deák utcákat összekötő kishidat Békéscsabán. Változott ezzel a forgalmi rend a Derkovits soron, kikerült ugyanis a József Attila utcai kereszteződésbe egy stoptábla: meg kell állni, és elsőbbséget kell gyalogosoknak a zebrán, a kerékpárosoknak pedig a kerékpárúton.

A fáklyás felvonulással megkezdődött vasárnap, a mondhatni nulladik napon a 32. Csabai Garabonciás Napok. Magyarország legnagyobb, csütörtökig tartó középiskolás rendezvényén hét jelölt és csapata szállt ringbe a diákpolgármesteri címért.




 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában