Visszatekintő

5 órája

Ezek voltak a legolvasottabb cikkeink ezen a héten

Hamarosan itt az új hét, új hírekkel és új statisztikákkal. A hét zárásaként ismét megnéztük a számokat, és mutatjuk az elmúlt hét nap legolvasottabb cikkeit.

Beol.hu

Nézzük, mi érdekelte leginkább olvasóinkat

Forrás: shutterstock

Pótolhatatlan veszteség érte Zsadányt. A településen és környékén elismert, köztiszteletnek örvendő zsadányi szakember szerdán Fancsikapusztán, saját területén dolgozott, amikor munkagépével csatornába csúszott és meghalt.

Azonosították a rendőrök azt az autót, amelynek vezetőjét nem izgatta, hogy kerékpárosoknak és gyalogosoknak készült a József Attila és Deák utcákat összekötő, pár hete átadott Réthy Pál híd. A sofőr szabálytalanul áthajtott a csabai kishídon. Az eset múlt héten szerdán történt.

Már a kopóréteget készítik az M44-es legutolsó szakaszán – számolt be a hírről a magyarepitok.hu. Az M44-es projekt a tervek szerint jövő februárban zárul.

Eredményre vezettek az egyeztetések, így, bár nem szerepelt az ürítési naptárban, lesz őszi lomtalanítás Békéscsabán – jelentette be Szarvas Péter polgármester és Holopné dr. Sztrein Beáta, a Tappe Kft. cégvezetője szerdán sajtótájékoztatón. A megszokottaknak megfelelően két ütemben, két szombaton, november 9-én és 16-án várható tehát őszi lomtalanítás Békéscsabán.

Bussné Petrovszki Erika Őszi álom című fantázianevű finomsága nyerte a Békés kedvenc süteménye versenyt. A megmérettetésre tizenhat ínyencséggel neveztek készítőik. Békés kedvenc süteménye október 28-tól megvásárolható lesz a helyi cukrászdákban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában