Békéscsaba

1 órája

Száznál több programmal készül a Lencsési Közösségi Ház

Októberben több mint száz programot, eseményt tartanak a Lencsési Közösségi Házban, köztük egyebek mellett ismeretterjesztő előadásokat, kiállításokat – ismertette Takács Péter igazgató. A Kreatív hetek a Lencsési Közösségi Házban sorozat október 20-án kezdődik és november 20-ig tart.

Licska Balázs

Összesen hét ismeretterjesztő előadást tartanak, amelyeken szó lesz a fotózásról, a digiporáma készítéséről, a rendszerváltás történetéről, az öntözésről, a festészetről, a sakkozásról, de például október 21-én 14 órától a magyar operett napja alkalmából műsort ad Király M. Alexandra.

Lencsési Közösségi Ház, október, Takács Péter
Száznál több programot szervez októberben a Lencsési Közösségi Ház. Fotó: MW

A Kreatív hetek sorozat keretében október 20-án, vasárnap 9 órától asztalitenisz-bajnokságot szerveznek. Október 21-én, hétfőn 17 órakor nyílik meg Antonela Toma, az Aradi Fotóklub tagjának kiállítása. Október 26-án, szombaton 10 órától családi játszóházat tartanak Ujj Éva vezetésével. Október 31-én, csütörtökön 16.30 órakor nyílik meg az Ásványok felhasználása kreatívan című kiállítás, 17 órától pedig a közéleti teaház vendége lesz Mengyán András festő, grafikus, a moderátor Lonovics László festőművész lesz.

Emellett szerveznek októberben kirándulásokat, túrákat, tornákat is a Lencsési Közösségi Házban, valamint a kisközösségek is rendkívül tevékenyek lesznek, sok-sok foglalkozást tartanak.

 


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában