Alakuló ülés

8 órája

Nagyszénás új képviselő-testülete folytatja a fejlesztéseket

Megtartotta alakuló ülését Nagyszénás önkormányzatának képviselő-testülete kedden. Hajdu János, a helyi választási bizottság elnöke előtt Nagy Attiláné polgármester és a megválasztott képviselők esküt tettek.

Csete Ilona

Az új nagyszénási képviselő-testület

Forrás: Facebook

A nagyszénási testület alakuló ülésén Nyemcsok Jánost társadalmi megbízatású alpolgármesternek választotta a képviselő-testület.

A pénzügyi bizottság elnöke Radovics István képviselő, tagjai: Dobróka Gábor és Mórocz Tamás János képviselők; külsős tagok: Kulcsár László Tibor és Nagy Barnabás lett. Az ügyrendi bizottság elnöke Biró Gabriella Kata képviselő. Tagjai: Patakiné Márkus Ágnes Piroska képviselő, külsős tag Tarján Bernadett lett.

A képviselő-testület célja a megkezdett felújítások és lehetőségeikhez mérten a fejlesztések folytatása, megőrizve a település szépségét és egyedi sajátosságait. A jövőben a legfontosabb az önkormányzati törvény által előírt feladatok ellátása és finanszírozása, az intézmények működése, a dolgozók munkahelyének biztosítása, a kiegyensúlyozott gazdálkodás – olvasható a nagyközség hivatalos oldalán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában