Hajnali Fény

2024.09.01. 10:33

Megjelent az ismert csabai zenész első videoklipje

Szombaton délután debütált Petri László „Lackás” Hajnali Fény című videoklipje a legnagyobb videómegosztó oldalon. A klipet Doboz-Szanazug varázslatos helyszínein fiatal csabai videósok készítették.

Beol.hu

Megjelent a csabai zenész, Petri László „Lackás” első videoklipje

Mint ahogy a zenész szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében fogalmazott, az alkotás különleges mérföldkő az életében, hiszen nemcsak az első videoklipje, hanem egy mélyen személyes zenei projekt is. Petri László, vagy ahogy mindenki ismeri, „Lackás” szerint a Hajnali Fény című dal és klip egy olyan különleges hangulatot idéz meg, amely a hajnal első sugarainak varázslatát és az újrakezdés reményét közvetíti.

– A klipet Doboz-Szanazug varázslatos helyszínein forgattuk, ahol az érzelmekkel teli pillanatokat az erdő mélyén, egy nyaralóban is megörökítettük. Ezek a helyszínek tökéletesen kiegészítették a dal érzelmi világát, amelyet a hangszerelés és a dalszerzés során próbáltam átadni – hangsúlyozta. Megjegyezte, hogy a klip elkészítésében fantasztikus csapat vett részt, akiknek a munkája nélkül ez a projekt nem valósulhatott volna meg. Kiemelte, Martincsek Csaba és Hajdú Hetény videózta az egész projektet és csodálatosan ragadták meg a dalhoz illő hangulatot. – A videó vágását, illetve editálását Hajdú Hetény végezte, akiknek precizitása és kreativitása révén sikerült egy olyan vizuális élményt teremteni, amely tökéletesen illeszkedik a Hajnali Fény üzenetéhez – részletezte.

A klip főszerepét Hamar Vivien játszotta, aki a művész szerint lenyűgöző módon keltette életre a videó történetét. Lackás kifejtette: Vivien alakítása hozzáadta azt az érzelmi mélységet, amelyre a dalnak szüksége volt, és amely eléri a nézők szívét. A zenei világot tovább gazdagította Király Dominik szaxofonjátéka, amely egyedi hangulatot kölcsönzött a dalnak. Hozzátette: Dominik játéka révén a dal még erőteljesebb és érzelemdúsabb lett, és új dimenziókat nyitott meg a művész zenei világában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!