Légikisasszonytól a grófkisasszonyig

2 órája

Az eleki könyvtárban járt Bauer Barbara

Bauer Barbara írónővel találkozhattak a napokban az eleki könyvtárban az olvasók, ahol megismerhették az írónő életútját, mely a légikisasszonyoktól indult és Wenckheim Krisztina grófkisasszonyhoz vezetett, “A leggazdagabb árva” otthonába, a szabadkígyósi Wenckheim kastélyba.

Vincze Attila

Az eleki könyvtár Facebook-oldalán számolt be az eseményről. Mint írták, számos történelmi, romantikus, és életregénye született az írónőnek, majd a szeptemberben megjelent 25. könyve az “Egy estély a kastélyban” ismét a grófi családhoz kalauzolja vissza az olvasót, a kor eseményeit novellákon keresztül, a kastély mindennapjait bemutatva - sőt a történetekhez kapcsolódó - receptekkel kiegészítve, azt érezheti az olvasó: vendégségben van Wenckheiméknél. Kiemelték, nem túlzás úgy fogalmazni, hogy Bauer Barbara ámulatba ejtette közönségét, személyisége, ahogy az írás szeretetéről, az élet tiszteletéről beszélt, rajongóinak felejthetetlen találkozást nyújtott.

Bauer Barbara, Eleki könyvtár, előadás
Bauer Barbara írónővel találkozhattak a napokban az eleki könyvtárban az olvasók. Fotó: Elek Könyvtár, Információs és Közösségi Hely Facebook-oldala

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!