Különleges látogatás

2 órája

Elvarázsolta a szarvasi ovisokat a városi könyvtár meseládikája

A szarvasi könyvtár munkatársai meseládikájukkal a napokban ismét új csoporthoz látogattak el, ezúttal a Napfény Óvoda Pillangó csoportosaival ismerkedhettek meg.

Vincze Attila

A Városi Könyvtár Facebook-oldalán számolt be a látogatásról. Mint írták, mindig nagy öröm számukra, amikor új csoport iratkozik be a könyvtárba és igényli meseládika szolgáltatásukat. Kiemelték, hogy a gyermekek nagy örömmel fogadták őket, tetszett nekik a Bújócska című papírszínházas mese, de természetesen a kikölcsönzött mesekönyvek okozták a legnagyobb izgalmat. Pontosabban a Mit? Miért? Hogyan? sorozat Fedezd fel az óriásjárműveket! című ablakos mesekönyve, de megígérték a gyerekeknek, hogy a legközelebbi alkalommal még több járműves könyvet visznek nekik.

Szarvas, könyvtár, meseládika
A szarvasi könyvtár munkatársai meseládikájukkal a napokban ismét új csoporthoz látogattak el, ezúttal a Napfény Óvoda Pillangó csoportosaival ismerkedhettek meg. Fotó: Városi Könyvtár Szarvas Facebook-oldala

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!