Labdarúgás - Megye III.

2022.01.13. 11:26

Kapust igazoltak a bucsaiak

Két új játékossal a soraiban kezdi meg a felkészülést január 20-án a Bucsa SE csapata. A megyei III. osztályú bajnokság 5. helyén tanyázó sárrétiek szakmai irányítását változatlanul Nagy Ferenc végzi, aki heti két tréninget vezényel majd a keretnek.

G. P.

Illusztráció: Shutterstock

Ősszel komoly gondot okozott a sárréti alakulat háza táján, hogy nem akadt stabil pontjuk a kapusposzton. Ezt igyekeztek elsősorban orvosolni a téli holtidőben, és Szabics József személyében rá is akadtak az ideális megoldásra. A játékot újrakezdő hálóőr remekül mutatkozott be az Oros Ablak-Békés Megyei Teremkupán, nem rajta múlott, hogy a piros-fehérek nem jutottak be a sorozat döntőjébe. Hozzá hasonlóan jól teljesített a másik új szerzemény, Burai Dezső Armand. A 19 esztendős szélső a karcagi utánpótlásban pallérozódott, de többször szerepelt már a felnőtt együttesben is, az őszi idényt azonban kihagyta, az időközben magas célokat kitűző kunságiaknál.

Mint arról Nagy Ferenc tájékoztatást adott, a felkészülést illetően egyelőre két edzőmérkőzés van lekötve: február 12-én a gyarmati második csapattal játszanak a bucsaiak, a bajnoki főpróbát pedig Bárándon két héttel később, de további környező partnereket is keresnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában