Darts

2023.12.07. 19:10

Az utolsó lehetőség a finálés részvételre

Lezajlott a Kecskeméti Kft.-Békés Vármegyei Amatőr Darts Kupa selejtezőjének utolsó előtti fordulója, melynek a szeghalmi Stone Club volt a házigazdája. A telt házas tornáról a legjobb nyolc versenyző kvalifikálta magát a december 16-i szarvasi fináléba, melyre így már csak nyolc hely maradt kiadó.

Bakulya Mihály

Forrás: BMH

A nap a hazai dartsosok házi versenyéről szólt, közülük hatan is kiharcolták a döntős részvételt. Melléjük a békéscsabai Krnács Richárd és a füzesgyarmati Dobos András csatlakozott. Érdekesség, hogy a finálét a két különdíjas vívta. A győzelmet az a Pap Zsolt szerezte meg, aki a legnagyobb kiszállóért járó elismerést is bezsebelte kerek százas teljesítménnyel. A döntőben Ecsedi Gergőt múlta felül, aki három darab száznyolcvanast­ ért el, ezzel ezt a különdíjat érdemelte ki, míg a legeredményesebb hölgy játékos a gyarmati Décsei Zsuzsanna lett. 

A harmadik és negyedik helyezett is helyből került ki Csongrádi Zsigmond és Kaszai Hunor révén, mellettük Deák Tibor, Szabó Tamás, valamint a már említett Dobos András, illetve Krnács Richárd lehet ott a pénzdíjakért zajló fináléban. 
A sorozat utolsó selejtezőjét december 9-én, szombaton déltől rendezik a mezőberényi 14-es Pubfoodban, ahol korlátozott számban még befogadnak résztvevőket. 
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában