Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2024.04.21. 22:10

Hullámzó meccset nyert az Előre II.

A szombati találkozókhoz hasonlóan, hazai győzelemmel zárult a Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulója záró mérkőzése. Az Előre II. változatos 90 perc során múlta felül a közel félórát emberhátrányban töltő szénásiakat. Sikerükkel a lila-fehérek egyetlen pontra zárkóztak fel a harmadik helyen álló Szarvas mögé, a vendégek változatlanul hatodikok.

Bakulya Mihály

Az első félidőben szerzett előnyét ügyesen őrizte meg szünet után az Előre II. csapata. Fotó: Bencsik Ádám

Fotó: Bencsik Adam

Békéscsaba 1912 Előre II.–Nagyszénás SE 4–2 (2–0)
Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 100 néző. Vezette: Bakos József.
Békéscsaba II.: Somogyi – Óvári (Rostás), Futó, Bacsa, Pusztai O. (Göblyös), Mágocsi, Lauri (Molnár M.), Ilyés T. (Gedó), Bíró, Hursán (Orvos), Farkas Á. Edző: Jakab Péter.
Nagyszénás: Lévai – Godár, Lugasi M., Gazsi, Kókai Á., Nagy M. (Sebők), Nagy Sz., Szlovák, Libor (Kálmán), Kukovecz, Márk. Edző: Kvasznovszky József.
Gólszerző: Ilyés T. (13. – 11-esből, 53.), Hursán (23.), Gedó (88.), ill. Nagy Sz. (54.), Lugasi M. (78. – 11-esből). Kiállítva: Nagy Sz. (65. – reklamálás).

Jakab Péter: – Egy agyonnyert mérkőzést játszva, a végén még aggódnunk is kellett, de sok fiatalt játszatva meglett a győzelem.

Kvasznovszky József: – A jó erőkből álló hazai csapat ellen egyszer még feltudtunk állni, de egy súlyos fegyelmezetlenség miatt sajnos nem tudtunk pontot szerezni.

Asztalos Gábor

Szombati mérkőzések beszámolója:

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában