Labdarúgás - Vármegyei I. osztály

2024.05.29. 11:57

Papírforma szerinti gyulai siker

Az aranyérmes csapat sikerével zárultak a küzdelmek a Vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A hétvégi utolsó fordulóból keddre halasztott mérkőzésen a gyulaiak négy góllal múlták felül a jól küzdő mezőhegyesieket. Az ötödik helyen végző határvárosiaknál Ács Levente edző utoljára ült a kispadon.

Beol.hu

Mezőhegyesi akció a gyulai kapu előterében. Fotó: Kiss Zoltán

Gyulai TFC–Mezőhegyesi SE 4–0 (1–0)
Vármegyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 100 néző. Vezette: Bozó Norbert.
Gyula: Füstös – Nagy S. (Borbély), Kukla, Repisky (Dajcs), Szabó P., Katona (Horváth), Babinyecz, Bojtos (Zsilák), Trescsula, Varga T., Szabó Zs. (Szabó V.). Edző: Brlázs Gábor.
Mezőhegyes: Varga P. – Papp M., Jámbor (Szabó Zs.), Varga T. (Czene Z.), Zsilák (Hrabovszki), Karancsi, Balogh D. (Faragó), Isaszegi M., Boros, Isaszegi B., Oszlács. Edző: Ács Levente.
Gólszerző: Babinyecz (36.), Varga T. (50.), Szabó Zs. (56.), Zsilák (84.).

Brlázs Gábor: – Örülök annak, hogy végül le tudtuk játszani ezt a sportszerű mérkőzést. Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményéhez! Most jön a neheze, várjuk a sorsolást.
Ács Levente: – Köszönöm az egyesületünk elnökének, Új Zoltánnak, hogy megadta nekem a lehetőséget a felnőtt szintű edzősködéshez. Köszönöm a játékosoknak az elmúlt éveket, rengeteg szép emlékkel lettünk gazdagabbak együtt, amit sosem felejtek.

Vincze Gyula

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában