Kézilabda

2024.06.21. 12:29

Békésen marad a gólerős balszélső

Újabb évig a békési férfi kézilabdacsapatban játszik Kepess János. A 23 esztendős balszélső tavaly nyáron igazolt klubhoz, hamar beilleszkedett, nem mellesleg eredményesen is teljesített, 106 góllal járult hozzá a bronzérem megszerzéséhez, ezzel harmadik helyen végzett a házi góllövőlistán.

Bakulya Mihály

Kepess János jól érzi magát Békésen

Fotó: Jenei Péter

– A hosszabbítás összefügg azzal, hogy remekül érzem magam ebben a közösségben. Szeretem az itteni embereket, a feltételek megvannak, nem mellesleg egy erős másodosztályú csapatban játszhatok – fogalmazott a játékos, aki maga sem számított ilyen jó szereplésre.

Véleménye szerint a bronzéremmel nem csak maradéktalanul teljesültek a célok, de talán túl is szárnyalták a realitásokat.

– Természetesen elégedett vagyok a csapat teljesítményével, az erőviszonyok alapján több rivális is felérhetett volna a dobogó harmadik fokára, az első kettőt ugyanis jóval korábban lefoglalta a lehetőségek terén a mezőny előtt járó duó. Alighanem mindenki ilyen szezont kíván magának, amikor nekilát egy évnek. Én magam sok pihenéssel és kondiedzéssel töltődöm, és már várom a felkészülés kezdetét, ami sok újdonságot tartogathat – nyilatkozta Kepess János.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában