Kézilabda

2024.07.06. 10:44

Borbély Márta szerződést hosszabbított

Egy évvel meghosszabbította szerződését a Tappe-Békéscsabai Előre NKSE-nél Borbély Márta.

Gajdács Pál

Borbély Márta Paláncz György klubelnökkel

Fotó: Tappe-Békéscsabai Előre NKSE

A 27 éves irányító az Előre NKSE saját nevelésű játékosa 2014-ben lépett először lila-fehér mezben felnőtt mérkőzésen pályára. Később Debrecenbe igazolt, majd megfordult Egerben, Balmazújvárosban, Szentendrén és Kecskeméten is, 2021-ben azonban ismét az Előre mellett döntött.

– Nagyon örülök, hogy a vezetőség továbbra is számít rám és folytatjuk a közös munkát – nyilatkozta a klubhonlapon Borbély Márta. Idén a negyedik szezonomat kezdem meg, de ha visszatekintek a múltba békéscsabai játékosként akkor ez lesz a tizedik évem. Azt gondolom, hogy ez már egy szép szám. Nem sokat gondolkodtam a hosszabbításon, hiszen ez a város az otthonom, itt lett belőlem NB I.-es játékos. Jól érzem magam a csapatban és azt is elmondhatom, hogy az ország egyik, hanem a legjobb szurkolótábora előtt játszani óriási élmény. Bízom benne, hogy egy sokkal jobb és sikeresebb év elé nézünk, az elmúlt szezon azért mindenkiben hagyott némi hiányérzetet – mondta a játékos. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában