Labdarúgás

2024.08.20. 08:54

Ülésezett a fegyelmi bizottság

Hétfőn ülésezett az MLSZ területi igazgatóság fegyelmi bizottsága, amely a hétvégi bajnoki mérkőzéseken kiállított labdarúgók esetében hozott határozatot, illetve két egyesületre szabott ki pénzbüntetést.

Bakulya Mihály

Kovács Zoltán itt még az idénynyitó mérkőzés kezdőrúgásában segédkezik. Fotó: Ugrin Gábor

A felnőtt játékosok közül a battonyai Kovács Zoltán kapott négy hétre szóló eltiltást, amiért a meccs hevében megütötte ellenfelét. A fiatal szarvasi kapus, Selmeczi-Tóth András, valamint a békésszentandrási védő, Olasz István, a csapata soron következő bajnoki találkozóját kényszerül kihagyni, akárcsak a szeghalmi Oláh Ambrus és a dobozi Pojendán Csaba. Utóbbiak második sárga lap után hagyták el a játékteret, ezért egy most bevezetett újítás szerint, a Fegyelmi Szabályzat 9. § c. 3. pontja alapján, határozat hozatal nélkül lépett életbe az automatikus egymeccses eltiltásuk.
A Kondorosi TE és a Nagyszénás SE játékosai túlzott színes lap gyűjtésbe kezdtek a nyitányon, amiért a klubjuknak egységesen 15 000 forint pénzbüntetést kell fizetniük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában